«Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί, δεν θα καεί άλλωστε το σπίτι τους»: Ένα μήνα μετά και τα σκουπίδια παραμένουν στο ίδιο σημείο!

Μάταια προσπαθεί κάτοικος της περιοχής των Αθανάτων να μαζευτούν από τους αρμόδιους τα σκουπίδια που ανεγκέφαλοι παράτησαν εκτός των κάδων και μάλιστα εν μέσω καύσωνα και ενώ όλη η χώρα καιγόταν από τις φωτιές.

Δείτε: Άφησαν τα σκουπίδια έξω από τους κάδους μέρες που είναι με τις φωτιές – «Το κακό δεν θέλει και πολύ να γίνει» (Φωτο)

Πέντε ολόκληρες ημέρες μετά και τα σκουπίδια όχι μόνο δεν μαζεύτηκαν, αλλά αυξήθηκαν κιόλας! (Φωτο)

Ο άνθρωπος μετά από επανειλημμένες παρεμβάσεις του για το αυτονόητο, μέσω νέας του επιστολής στο Candiadoc, καταγγέλλει ότι ένα μήνα μετά δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα και τα σκουπίδια παραμένουν στο σημείο.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει στην επιστολή του:

Έχει περάσει ακριβώς ένας μήνας, και τα σκουπίδια βρίσκονται ακριβώς εκεί όπως και στις φωτογραφίες, που σας είχα πρωτοστείλει από την περιοχή Αθανάτων.

Μετά και από τηλεφωνικές οχλήσεις στην υπηρεσία καθαριότητας, όπου μου είπαν ότι ο αρμόδιος τομεάρχης (sic) της περιοχής θα φρόντιζε για την αποκομιδή.Τι πιο εύκολο, να δίνεις υποσχέσεις που δεν τηρούνται.

Φαίνεται δεν ιδρώνει κανενός το αυτί.Δεν θα καεί άλλωστε το σπίτι τους ούτε το χωράφι τους.Έτσι είναι στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, και στην πόλη της χειμαζόμενης οικολογικής συνείδησης.Αν υπάρχει τρόπος να πιέσετε καταστάσεις, μέσω της ιστοσελίδας σας καλοδεχούμενος.Και ας πάψουμε να συγκρινόμαστε στα αρνητικά μας με άλλες χώρες-Κολομβία της Ευρώπης, Ουγκάντα και δε ξέρω γω τι…Εμείς είμαστε μια κατηγορία μόνοι μας.Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας.

Δείτε φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί